Uncategorized

Vores #MoveFor tip til selvpleje (plus nogle virkelig søde nye spark)

Vi samarbejdede for nylig med Easy Spirit (der har nogle ugudelige søde og behagelige sko, der blev lavet til at flytte ind – har du set webstedet for nylig ?!) til sin #MoveFor-kampagne. Ikke kun elsker vi skoene (se nedenfor), men vi elsker også, hvordan de hjælper os med bedre at tilpasse os grundene til, at vi bevæger os – og hvordan vi gør både egenpleje til højeste prioritet (selvom vi har helt forskellige grunde og måder at gøre det på!).

Jenns #MoveFor Tips til selvpleje

For at sige det enkelt, jeg #Fly til selvpleje for at føle sig godt og have en sund graviditet. For når jeg har det godt og er aktiv og får nok hvile, er jeg en bedre alt – forælder, forretningspartner, kropspositiv talsmann, kone, datter og medlem af samfundet. Plus, har det godt? Det føles, godt, GODT! Og jeg nyder at have det godt. Dette har altid været vigtigt for mig, men nu hvor jeg forventer tvillinger i sommer, er det ekstra vigtigt.
På grund af dette mål centrerer mine #MoveFor ​​tip til selvpleje to ting: først, inklusive mere af det, der giver mig energi, og for det andet at prøve at eliminere det, der tapper det… inden det tapper mig. At finde ud af det giver mig mulighed for at fokusere på de ting, der får mig til at føle mig STOR, så jeg kan gøre de ting, jeg virkelig vil gøre hver dag. Ikke kun hjælper disse tip mig med at bevare min energi, så jeg kan opleve en sund og aktiv graviditet, men de hjælper mig også med at indstille vanen med selvpleje nu, så når de nye små er her og ændrer sig sker som whoa, jeg har et grundlæggende sæt til selvpleje.

Jeg finder ud af, at en masse mødre (og lad os være rigtig, ikke-mødre også) føles som om de har en million ting at gøre hver dag (mig selv inkluderet) og ikke nok tid og energi. Så uanset om du er gravid eller ikke, eller en mor eller ej, håber jeg, at disse tip hjælper dig. Når alt kommer til alt, er deling omsorgsfuld!

1. Sæt grænser

Der er magt ved at sige nej til de ting, du ikke ønsker at gøre – og ved at sige en stor ol ‘begejstret JA til de ting, du gerne vil gøre. Det er også så meget lettere at sætte grænser og forventninger med andre (og endda dig selv – som at sænke forventningerne eller være tilfredse med ikke-perfektion) fra get-go, snarere så gør du en masse ting, du ikke vil , bliver drænet, og skal derefter arbejde på din egenpleje som en mo-fo.

2. Tag lur og hvile, som du har brug for, skyldfri

Første trimester lærte mig dette, men det er en lektion, jeg holder med mig. Jeg er ikke og behøver ikke at være supermor, superkone, super forretningskvinde og super alt andet. Det betyder, at jeg lytter til min krop. Når jeg er nødt til at gå i seng tidligt, tage en lur eller bare sparke mine super søde Easy Spirit Garabi Walking Shoes i Rose Strik op og hvile, det gør jeg.

3. Bed om – og accepter – hjælp

Dette er en, jeg fortsætter med at arbejde på, fordi at bede om hjælp er så hårdt for mig, MEN, jeg ved, at det virkelig er vigtigt for mig (og kun bliver mere nødvendigt, når tvillingerne er her). Så jeg har fundet ud af, hvad support betyder at være, og så har jeg bedt om det – og accepteret det med et helt åbent og taknemmeligt hjerte. Når folk tilbyder at gøre ting for mig, undgår jeg ikke det. Hvis det ville være nyttigt, tager jeg dem op på det – selv når det betyder, at det måske ikke gøres nøjagtigt, som jeg ville have gjort det.

4. Omdefiner fitness for, hvordan det bedst kan støtte dig og din energi.

Mine træning, før jeg var gravid, var temmelig hardcore og intens, og jeg elskede dem. Men nu, hvor jeg træner i tre, tager jeg en mildere tilgang. Det betyder flere gåture, mere yoga, flere ændringer og lettere styrketræning. Grundlæggende forsøger jeg at bevæge mig dagligt på en måde, der føles godt.

5. Spis meget grønt

En ting, jeg har været virkelig fokuseret på, er at få i enten en stor ol ‘salat eller en stor ol’ grøn smoothie hver eneste dag. Bonus, hvis jeg kan få begge dele! Jeg kan virkelig godt lide salater og smoothies, og alle disse grøntsager hjælper med at give mig energi, give vigtige næringsstoffer til mig selv og babyerne og hjælpe med at holde, er, andre ting i bevægelse (du mamas ved hvad jeg taler om).

Kristen’s #MoveFor ​​Tips til selvpleje

Af åbenlyse grunde er min egenpleje-rutine lidt anderledes end Jennes – jeg har ingen boller i ovnen, ingen småbørn løber rundt, ingen store livsændringer finder sted lige nu. Men hvert år har jeg lyst til at indstille mig lidt mere på, hvad der virkelig bringer mig glæde – og hvert år finjusterer jeg min rutine for at inkorporere bare lidt mere af det.

En af de største lektioner, jeg har lært, er, at jeg føler mig min lykkeligste og sundeste, når jeg inkorporerer en lang række forskellige bevægelsestyper. Selvfølgelig, løb får mit hjerte til at synge, men det gør en tur rundt om blokken med mine hunde. Ved at skubbe forbi mine opfattede fysiske grænser i en gruppe cyklerklasser efterlader jeg mig ophidset – ligesom en fokuseret meditation, der hjælper mig med at se min verden på en ny måde. Så når det kommer til at bestemme, hvorfor jeg #MoveFor ​​egenpleje, kommer svaret virkelig ned på lykke. Jeg ved, at jeg i sidste ende er den, der vælger, om jeg er glad eller ikke – men når jeg inkorporerer bevægelse (og et par af mine andre tip til selvpleje, som du finder nedenfor) og beslutter at være glad er en no-brainer. (Som iført et yndig par spark, som disse Easy Spirit Garabi Walking Shoes.)

1. Opret en morgenrutine

At tilføje en anden opgave om morgenen plejede at stresse mig ud, men nu har jeg en dejlig lille liste over ting, jeg slår ud, før jeg overhovedet tænker på at starte min arbejdsdag – og dreng, det føles godt. Jeg er blevet virkelig konsistent med at tage vitaminer for første gang siden jeg var barn (mit nylige blodværk viste, at det er det værd), og jeg bruger et par minutter på en spansk lektion for at vække min hjerne (og, du ved, para mejorar mi español). Jeg har også nogle specifikke lavmælksøvelser, som jeg har lært, mens jeg er i fysioterapi for forskellige skader, og at slå et par af dem ud hver dag har været en fantastisk måde at holde min krop til at føle sig bedst. Det er ikke noget banebrydende – nogle halsstrækninger, et par basale rygforstærkere – men det er effektivt. Og nu hvor det er blevet en vane, er det let at gøre!

2. Gør gangpladser prioriteret

En del af grunden til, at jeg elsker, hvor jeg bor, er, at en hel række restauranter, butikker og endda købmandsforretningen ligger inden for en mile af mit hjem. Så ikke kun har jeg forpligtet mig til at gå mere, når jeg skal til et af disse steder, men jeg vælger også aktivt disse pletter frem for andre muligheder længere væk, blot for at give mig selv mere et incitament til at gå i stedet for køre. (Det er klart, det er meget lettere at gøre, når jeg har fået sko, som Easy Spirit Garabi Walking Sko i metallisk sølv, der er dejlige til at gå og se super søde ud, ikke?)

3. Planlægning af min hvile

Jeg har ingen problemer med at planlægge møder eller booke træning og derefter regne ud resten af min dag omkring dem. Og for nylig ramte det mig – hvorfor ikke planlægge de ting, som jeg elsker at gøre, men ikke altid finde en måde at passe ind i min dag, som at gå mine hunde? Det er en aktivitet, der understøtter mit fysiske og mentale velvære, plus det er fantastisk for mine hvalpe, så det giver mening, at jeg ville gøre det til en af de prioriterede aktiviteter, som jeg planlægger min dag. Nogle gange blokerer jeg for en time, nogle dage er det kun 15 minutter, men jeg gør virkelig et punkt for at afsætte tid til aktiviteter, der ikke falder ind i “Vigtigt arbejde” eller “Key Workout” spande, men er vigtige for min egenpleje. Og det har været fantastisk.

4. Anvendelse af den dybe arbejdsmentalitet til andre aspekter af mit liv

Det viser sig, at jeg er en frygtelig multi-tasker – og ifølge en artikel, som en ven delte med mig for et par uger siden, er det sandt for de fleste af os. Da jeg læste det, tog jeg straks ord på at holde min e-mail, sociale medier og telefon lukket og / eller ude af syne, mens jeg arbejdede på en ting ad gangen, og hvad ved du? Sjovt effektivt. Så jeg begyndte at bruge denne filosofi i resten af ​​mit liv. Når jeg gør en ting, er det hvad jeg gør. Hvis jeg går med mine hunde, tjekker jeg ikke e-mail – e-mail venter. Hvis jeg laver retter, tager jeg ikke pauser for at se, hvordan folk reagerer på mit seneste Instagram-indlæg. Når jeg går på gymnastiksalen, er det alt, hvad jeg er der for. Jeg tjekker ikke mine tekster, jeg tænker ikke på hvad der er til middag (godt, medmindre jeg er sulten, men mit hovedfokus forbliver på, hvad det er, jeg laver). Og det gør alt hvad jeg gør bedre – og i tilfælde af svære opgaver er det en hel del lettere.

5. Madlavning af større måltider derhjemme

Jeg stræber altid efter at lave mad mere derhjemme af nogle få grunde. Det sparer penge, det giver min mand og mig mere kontrol over, hvad det er, vi spiser, og ærligt talt nyder jeg det – men nogle gange kæmper jeg med at finde tiden, og fordi det bare er os to, jeg ‘ vi har ofte kastet væk fra opskrifter, der udgør en stor mængde. Jeg ved nu … det var uklokt, fordi vi elsker (de fleste) rester. Så nu gør jeg ikke kun det et punkt at lave mad derhjemme flere nætter om ugen, men jeg er også begyndt at tilføje flere opskrifter, der gør nok til flere måltider i mit arsenal. (Ligesom denne opskrift. Har du prøvet den? Den er SÅ GOD – og den bliver kun bedre en dag eller deromkring senere! Jeg vil dele nogle tilpasninger, som jeg snart har fundet ud, så hold dig opdateret.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *