Uncategorized

Support, stil og valg af attitude over abs

Vil du høre en hemmelighed, som jeg ville ønske, at nogen havde fortalt mig for 10 år siden?

At være komfortabel med at træne i en sportsbh (uden en skjorte på) handler mindre om abs, end det handler om attitude.
Dette er noget, jeg har lært i løbet af sommeren – når jeg grøfter trøjen, når jeg begynder at gå i yogaklasse, eller når jeg træder ud for at løbe og indse, at jeg sveder, før jeg endda har varmet op – og ideen er sikkerhedskopieret af dette fantastiske NY Times-stykke om, hvordan det er at være en “Bra Girl”, som du måske allerede har set i en af ​​vores nyeste e-mails fra Blue Heart Beat * – hvis ikke, er det bestemt værd at læse nu, fordi det er både underholdende og styrkende.

* Hvad siger du? Du er ikke tilmeldt vores e-mails endnu? Du går glip af alle slags gratis bonusindhold, træning, tilbud og mere, så hvad i alverden venter du på? Du kan rette denne situation lige her.

Hvad forfatteren siger om, hvordan det at være en Bra-pige kan føre til følelser af hårdhed og dårskab? Hella sandt, yo. Når jeg løber i en sportsbh, føler jeg mig hurtigere – undertiden føler jeg mig endda mere intens. Ikke fordi jeg føler behov for at bevise noget, men fordi jeg har lyst til en seriøs atlet. Jeg er her for at arbejde, og jeg lader ikke noget – ikke engang en shirt! – kom i vejen.

Også, jeg er så FREAKING Træt af at være varmere end jeg har brug for at være på grund af nogle fjollede usikkerheder, jeg har over tilstanden af ​​min abs. De er måske lidt bløde, men – først fra, hvad er der galt med det? Og for det andet er de også stærke, og jeg elsker, hvad min kerne gør for mig, så hvorfor i jorden skal jeg skamme mig over, hvordan min midtside ser ud i dagens lys? Det giver nul mening, og jeg er OVER det.
Når det er sagt, når jeg ved, at jeg kommer til at fjerne min svedige shirt, har jeg en tendens til at være lidt mere forsigtig med at vælge, hvilken sportsbh, jeg skal bære. Fordi fyre, efter at have arbejdet så længe med Brooks Running, har jeg muligheder – og stadig, den stil, jeg når mere ofte end ikke, er UpLift Crossback … ofte parret med mine yndlingsshorts, Chaser 3 ″, selvom jeg også en fan af Chaser 5 ″ ved lejligheder, hvor jeg vil være lidt mere beskeden. (Men seriøst, vi graver disse shorts så meget, vi har navngivet dem som en fave på Brooks Running-siden!)
(Som du måske husker, vi har været stolte af Brooks Running brand-ambassadører siden tilbage på dagen, så nogle af produkterne i dette indlæg har tilknyttede links, hvilket betyder, at vi muligvis kan tjene et par dollars, hvis du foretager et køb. tak på forhånd, hvis du gør det! Og hvis du har spørgsmål til disse produkter eller andre, kan du altid slå os op i kommentarerne.)

Så her er scoop på UpLift Crossback BH – som jeg har bevist min kærlighed til før:

  • Det er designet til kvinder med C / D-cupstørrelser. Hvis du er en A / B, vil du tjekke UpRise, og hvis du er i DD / E-serien, er det helt nye UpHold noget for dig.
  • Det betragtes som Medium Impact; min oplevelse er dog, at det er meget støttende og ikke tillader et ton af hopp, men det føles heller ikke indskrænkende og tilbyder en dejlig form.
  • Der er åndbar, let polstring og konturerede kopper inde – det hele er permanent og bevæger sig slet ikke, selv efter utallige vaske.
  • En J-hook-lukning betyder, at selvom bundbåndet er bredt og tætsiddende, kan du nemt komme ind og ud af bh-en på en alvorlig armedag.
  • Jeg har ikke oplevet noget gnagning med denne stil, selv på lange afstande med enorme mængder sved.
  • Det kommer i en masse sjove farver og mønstre, og nej, jeg synes ikke det er underligt at ville samle dem alle.

Når det kommer til støtte til løbere, er der mere end bare bh’er at diskutere. Vi har også fået støtte inden for sko – og Brooks Running introducerede for nylig deres nyeste støttesko, Bedlam, som er en supportversion af Levitate 2 (som er en neutral sko). Disse to Energize-familiesko-stilarter er de mest spændende sko, Brooks tilbyder takket være DNA AMP mellemsålen, der er lavet til at fange og returnere din energi til dig, mens du løber. I Bedlam har vi også Brooks ‘GuideRails-teknologi, der leder dine fødder (uanset om du udtaler eller supinerer) til korrekt justering.

Jeg så først Bedlam introduceret, da jeg var i Seattle i løbet af sommeren, og jeg blev straks bundet til udseendet. Når jeg fandt ud af, at det ville tilbyde fordelene ved Levitate i en støttesko, blev jeg endnu mere pumpet – jeg supinerer bare lidt, så mens jeg har det godt i en neutral sko, er jeg altid spillet for at tjekke den seneste support indstillinger også.
Ud over det fjedrende og understøttende design har denne sko også en hælkrave (som, som bemærket med Ricochet, jeg elsker, og Jenn er … mindre begejstret for) og intern bootie med Fit Strik øvre for at få din fod til at føle sig godt knuset . Det passer dog altid så lidt på den store side, så hvis din normale størrelse i Brooks er kantlinje stor, gå ned en halv størrelse i denne stil.

Jenn havde chancen for at tjekke Levitate 2, og med sine ord: “Jeg er nødt til at bære højere sokker, så ryggen ikke gnider min hæl, MEN når jeg gør det, er disse freakin magi på.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *