Uncategorized

Pakning til træning, når du rejser

Det er ikke svært at beslutte, hvad jeg skal have til en træning, når jeg er hjemme. Jeg har typer tøj, som jeg foretrækker til forskellige træningstyper, og jeg ved, hvad undertøj der fungerer med forskellige fitness-toppe og underdele, og jeg kan vælge hvilke sko, jeg vil have på, baseret på aktivitet eller afstand.

Men når jeg rejser i et fly og pladsen er i en præmie?
Forskellig historie.

Men jeg er blevet ret ordentlig ved det i årenes løb, så jeg tænkte, at jeg ville dele mine top tip til at sikre, at jeg aldrig er uden trænings-passende udstyr … og stadig har plads til at pakke min snorkel. (Og husk, nogle af nedenstående links er tilknyttede, så hvis du beslutter at købe dem, hjælper du med at holde dette websted i gang – tak!)

Gør dobbelt told.

I stedet for en ren tank, vælger jeg muligvis en top (som denne), der også ville arbejde under en cardigan til en afslappet dag tidligt i min rejse – eller endda på flyet. Massive leggings kan bæres i masser af ikke-træningssituationer, hvis de er i fin kvalitet, fuldt uigennemsigtige, og du parrer dem med en tunika, lang trøje eller går med et fuldt fritids look. Én note om leggings – dog hvis du har en mulighed for at blive opgraderet på din flyrejse eller flyver på en ansattes kompis, kan du muligvis holde sig til ægte gadetøj afhængigt af flyselskabets regler.

Jeg undgår at medbringe mere end et par sneakers, når det overhovedet er muligt, så jeg vil ofte vælge et par, der også ser godt ud med en bomuldskjole eller jeans og fungerer til træning. (Jeg bar et ældre par grå Brooks PureFlows over hele London og Italien, mens jeg gik, cyklede og løb, og jeg synes Revel er temmelig lavet til lige det, jeg taler om.)

Grøft tilbehør.

At køre shorts er måske mindre alsidigt end leggings, men de tager ikke meget plads og kræver sandsynligvis ikke, at du pakker undies til dem. Plus, i de fleste tilfælde er de temmelig hurtig tørring, så du nemt kan give dem en skylning under dit efter-træningstouch og hænge dem til tørre, så du kan bære dem igen til din næste træning. Tanke med indbyggede bh’er kan være gode muligheder for aktiviteter med lavere påvirkning som yoga, men jeg vil anbefale at have mindst en sportsbh med din sædvanlige støtte til rådighed for næsten alt andet. En kilometer ind på 10 km er ikke det tidspunkt, du vil indse, at din top ikke blev lavet til dette.

Strib ned.

Selv hvis du ikke har det godt med at køre i bare en sportsbh derhjemme, kan det være anderledes at gøre det, når du er på et nyt sted. Du ser ikke mennesker, du ser hele tiden, og hvis du besøger et strandigt område, er chancerne for gode, at du bliver svedig omgivet af mange mennesker, der bærer langt mindre. At være i stand til at efterlade et par toppe derhjemme kan frigøre en hel del plads – især hvis du er i stand til at skylle og tørre din sportsbh hver dag eller så for at genklæde den!

Vaske op.

Måske er du ikke komfortabel med bare en grundlæggende skylning af dit tøj efter en mordertræning. Jeg får det – jeg har været der. I dette tilfælde, hvis plads virkelig er et problem, kan det være værd at spørge på forhånd om vaskeri, uanset hvor du bor. Hvis vi taler om en lang tur med mange tøj, der kræver alvorlig vask, kan du tjekke Scrubba Wash Bag. Jeg brugte en første gang, jeg gik til Hawaii, og det reddede mine sokker efter nogle utroligt mudrede vandreture.

Bag den.

Jeg er besat af mine pladsbesparende rejsetasker. Der er alle mulige muligheder derude (rejse terninger, vakuumforseglede poser osv.), Men de, jeg fik, kræver ikke yderligere værktøjer, tæt tæt og er små nok til at fungere som organisatoriske værktøjer. Jeg bruger en til træningstøj, en til sokker og undertøj og en eller to til mit andet tøj. Når jeg arbejder (dvs. sved) gennem det, jeg har pakket, skifter jeg en til en beskidt tøjpose, så jeg nemt kan holde ting adskilt uden at ofre plads. Plus, fordi de forsegler, hvis du har fået et par ting rigtig stinkende, kan du forhindre dem i at lugte dit rene tøj, let ærligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *