Uncategorized

Lad os give props til yoga rekvisitter

Da jeg deltog i min første yogaklasse, begik jeg de samme fejl, som mange nybegynder begår – jeg sammenlignede mig selv med andre og vurderede mig selv for ikke at være i stand til at komme ind eller holde positurer, som andre mennesker (som syntes at være mindre fit end jeg) syntes at gøre let. Jeg skubbede, jeg tvang, jeg… ja, jeg følte mig virkelig fuldstændig demoraliseret, og da instruktøren kom forbi med en rem og et par blokke, tog jeg det som en fornærmelse.

Spol frem 20 år eller deromkring og… ja, jeg er godt klar over, at det ikke er sådan, yoga skal. Og når det kommer til rekvisitter? Åh herregud, giv dem alt til mig, tak.
Yoga handler ikke om at vinde. Javisst, det føles godt at endelig sømme en position, som du har arbejdet mod, især nogle af disse sjove balanceposeringer, men yoga handler mere om at opleve praksis end at nå et bestemt niveau. Det er ikke som om du tjener en bestemt farvemåtte, når du først kan holde Crow, ved du? Og det betyder, at det er langt vigtigere at bevæge sig ind og holde positioner korrekt, end at tvinge dig selv ind i en position, som din krop ikke er klar til.

Og derfor er rekvisitterne så store! En blok eller to (her er vores fave, de skal bruge) kan give dig mulighed for at udføre poser som Triangle (Trikonasana) eller Half Moon (Ardha Chandrasana) korrekt. En stropp giver dig mulighed for at opleve Seated Forward Bend (Paschimottanasana) uden at ofre form – men åh, tro mig, du vil stadig få masser af stretch. Ved hjælp af en pude, bolster eller foldet mat gør det muligt for os med stramme hofter at slå sig ned i Pigeon (Eka Pada) og modtage de herlige fordele uden at inddrage balancemuskler, der virkelig ikke har nogen plads i posituren.

Henter du et tema i ovenstående ord? Tillad, lad, modtag – er det ikke så meget mere i tråd med målet med yoga end at tvinge? Lad det være let, yo!

Jeg har været virkelig heldig at tage klasser med et antal virkelig fremragende lærere, og ved du hvad alle de bedste lærere synes at have til fælles? De tilskynder til brug af rekvisitter – til deres studerende på alle niveauer. Selv den stærkeste, mest bugende yogi har dage, hvor de føler sig lidt stive, lidt ømme eller bare vil tage det lidt lettere, og rekvisitter gør det nemt at justere din praksis fra dag til dag.

Så lad os alle give nogle rekvisitter til vores yogastikker, skal vi? Jeg tror, ​​de har mere end tjent det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *