Uncategorized

Foretag ikke disse målsætningsfejl

Er du træt af at høre om beslutninger endnu?
Synd, for det er jeg ikke!
Hvis du nu ser på det nye år som en fantastisk mulighed for at begynde at leve et sundere, lykkeligere liv som jeg er, er du på det rigtige sted. For uanset selve opløsningen er der nogle få rigtig almindelige fejl, som mange mennesker begår, når de indstiller dem – og jeg er super psyket til at give dig kendemålet om, hvad disse fejl er, samt hvordan man undgår dem.

Fejl 1: Du ser kun på det store billede.

Det store billede er godt, og det er vigtigt at have en overordnet idé om, hvor du vil hen – men du kan ikke gå fra A til Z uden et par skridt imellem, og for at sikre dig, at du er på vej til nå dit overordnede mål, skal du have en plan på plads. At sige, at du vil spise sundere, er godt – men hvad betyder det specifikt, og hvad kan du gøre dagligt eller ugentligt for virkelig at spore, om du gør det eller ej?

Fejl 2: Du går ind med en hel eller intet mentalitet.

Det er ikke, at dine intentioner ikke er beundringsværdige, men når dit mål er perfektion snarere end fremskridt, er der kun en måde at få succes – og snesevis af måder at mislykkes på. Forbered dig på at få succes ved at give mulighed for en smule fleksibilitet, når de sunde ændringer, du foretager, bliver nye vaner.

Fejl 3: Du sætter dig et enormt mål, der ikke tager dit liv – eller dit faktiske jeg – med i betragtning.

Masser af mennesker sætter mål, der handler mere om venner eller mennesker, de beundrer, end de handler om sig selv, og vil du gætte, hvor ofte de når dem? I stedet for at sigte mod at få ben som Serena Williams eller løbe som Shalane Flanagan, skal du tænke på, hvordan den stærkeste version af dine ben kan se ud, eller hvordan et større løbsmål ser ud for dig i betragtning af din virkelige krop, oplevelse og træningstid ledig. Tillid klipper – tro på dig selv, helt sikkert! Men at stræbe efter at se på eller optræde som en professionel elite-atlet, når du kun har 30 minutter, fem gange om ugen til at nå mod dette mål, ryger måske ikke helt op.

Fejl 4: Du antager, at kun store ændringer fører til de ønskede resultater.

Ser du et tema her? Sikker på, store forandringer er sexede og spændende som helvede – men hvor sandsynligt er det, at du holder dig til noget, der har vendt din verden på hovedet, siger denne uge eller denne måned? Rabatter ikke den indflydelse, som små ændringer kan have på dit helbred. At gå fra at spise bøf flere nætter om ugen til at være vegansk er… ja, ganske en udfordring. Men gør du et punkt for at fejre kødløs mandag regelmæssigt? Det har du – og det trin vil gøre de næste trin lettere.

Fejl 5: Du beslutter at gå alene.

Når det kommer til at foretage ændringer – og holde sig til disse ændringer – er support og ansvarlighed enormt vigtigt. Det betyder ikke bare at fortælle et par venner, hvad du håber at opnå, selvom det er en start. Hvad der virkelig gør forskellen er at tilskynde til støtte fra en, der er interesseret, men som også vil holde dig ansvarlig. Tal med venner eller deltag i grupper, der har den samme tankegang som dig – der starter fra et sted med selv kærlighed og arbejder derfra for at tage små skridt mod store forandringer. Du har dette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *