Uncategorized

En særlig Seattle-weekend med Brooks Running

Det er en ting, der skal pumpes om at få en pakke i posten, der indeholder nye løbesko og træningstøj fra et elsket brand – men vores ambassadørrolle med Brooks Running går langt ud over det. Vi har omfavnet denne rolle i seks år nu, og hvert år går Brooks ud over at ikke kun frø os med det varme nye udstyr, men de bringer også alle ambassadører sammen en gang om året for at lære mere om virksomheden, produkter, atleterne og Run Happy-kulturen.

(Hurtig note: Mine rejser, måltider og indkvartering blev betalt af Brooks, som jeg er meget glad for! Og vi er tilknyttede virksomheder, så hvis du klikker på produkter, kan vi muligvis tjene en lille provision, der hjælper med at holde skabene fyldt med mandel smør. Men ved, at jeg ikke har nogen forpligtelse til at skrive om denne tur eller noget, der fandt sted under den. Jeg er bare VIRKELIG JAZZED og kan ikke vente med at dele!)

Jenn og jeg har haft alle deres ture: 2017 (Altitude Camp i New Mexico), 2016 (Track and Field Olympic Trials in Eugene, Ore.), 2015 (Rock ‘n’ Roll Seattle Half Marathon), 2014 (vores første tur til Seattle) og 2013 (New York). I år bragte de os tilbage til Seattle til USAs særlige olympiske lege, som fandt sted i begyndelsen af ​​måneden. At sige, at det var en af ​​de mest magtfulde oplevelser i mit liv at være på cheerlinjen, er ingen overdrivelse – og jeg var kun der i et par timer, før jeg måtte rejse for at tage en flyvning. Jeg sørger allerede for, at jeg er i løkken for fremtidige muligheder.

Men jeg fortryder – vi har to dages løbssjove at dække, før jeg kommer til legene!

Hvad sker der på Brooks HQ

Brooks hovedkvarter – inklusive “Maker Lab”, hvor de forsker, udvikler og tester de nyeste Brooks-materialer og -produkter – er placeret i Seattle, lige over deres Trailhead Store (passende navngivet på grund af dets placering nær Burke Gilman Trail på hjørnet af North 34th Street og Stone Way North i Fremont kvarteret), og vi startede weekenden med en velsmagende frokost fra Brooks Beastro (Få det? Fordi deres atleter er Brooks Beasts?), og et hurtigt ord fra Brooks CEO Jim Weber, der lade os vide, at vi skulle være klar til at forvente det uventede, fordi mærket bliver stadig mere komfortabelt med tanken om at ryste tingene op.
Han tog ikke fejl, lad mig fortælle dig det. Og jeg er. Psyched. Der er ikke kun nye farver, tekstiler og mønstre, der kommer op (både i beklædning og sko), men der er nogle fantastiske opdateringer, der viser reel opmærksomhed på detaljer (som lommer på leggings, åben ryg top og endelig en løsning på den smerte-i-den-rumpe blonder låseteknik!).
Nu havde jeg turneret i laboratoriet tidligere, men det er altid fascinerende at se 3D-printeren på arbejde, for ikke at nævne se en sko blive savet i halvdelen (noget de gør med en eller anden frekvens for at se nøjagtigt, hvad der er i en sko – og hvordan det er holder op), og tjek nogle af de slidtest, de udfører. Plus, vi havde en chance for at se nogle produkttest i handling!
Undskyld den dårlige fotokvalitet her, tak, fordi dette er så cool. Prikkerne på hans højre ben sporer hans bevægelser (L). Løbere gentager den samme træning i forskellige sko for at se, hvordan materialerne og designet påvirker den måde kroppen kører på, og alt dette er kortlagt i forskellige farver for at gøre det klart, når en sko virkelig ændrer en løberens biometri (R). Så. Fedt nok.
Også så cool? Denne efterår 2018 sko! Det er Bedlam, som er den nye supportversion af Levitate 2 (som vi allerede grave).

Elsker Seattle Scene

Vi gik tilbage til vores hotel for en kort pause, og lad mig give dig et ord med råd. Hvis du har en chance for at bo på et EVEN Hotel, skal du hoppe til det. Ikke kun havde de en række kolde almindelige og infunderede vand tilgængelige i lobbyen døgnet rundt, men alle værelser er udstyret med et mini-gymnastiksal … inklusive en skumrulle. Ved du, hvor livsændrende det er at have en skumrulle til rådighed efter flyvning over hele landet? Jeg sprang faktisk ud på nogle lørdag eftermiddags sightseeing for at rulle ud et par kinks før middagen. Det gør så helvede godt.
Åh, og når vi taler om middag, så lad os tale om mad i et øjeblik, fordi Brooks-teamet ved, at vi elsker at spise næsten lige så meget som vi elsker at løbe. Fredag ​​aften indrettede de os med en fantastisk plads ved Westward, som jeg faktisk har været sammen med venner, og begge gange har mad, service og placering sprængt mig væk. Sørg for at foretage en reservation, selvom du bare vil kopiere en squat i Adirondack-stole ved vandet.
Lørdag nød vi en privat brunch på Cactus, og jeg har to ord til dig: churro-vafler. Og også huevos rancheros … og det viser sig, at en stikkende pæremargarita er en perfekt acceptabel (og lækker) brunch efter post-workout. Stærkt anbefale.
Vores sidste middag ude var på et middagskrydstogt ved Lake Union og Lake Washington, hvor jeg fik scoopen til, hvor Bill Gates bor (det er … rummeligt) og fik endda taget rattet i et par minutter. Jeg kan godt lide at køre en yacht, fyre.

Kører glad … Med nye og gamle venner

Selvfølgelig blev vi virkelig alle sammen samlet for vores kærlighed til at løbe og Run Happy-kulturen, så jeg var begejstret, når alle 20 af os havde en chance for at sige et par ord om, hvad “Run Happy” betyder for os, eller del et øjeblik, der betegner sætningen. Hvis du har en gruppe af kørende venner, skal du bruge det som et emne på dit næste kaffestopp efter kørsel, fordi historierne, der kom ud af det … ja, vi bogstaveligt talt lo, græd, fik inspiration og respekterede hinanden endnu mere.
Vi mødtes med et par af Brooks Beasts lørdag formiddag for at gennemføre en gruppekørsel. Meget af gruppen (er meget hurtig, og) gik hele fem miles. Jeg holdt det tættere på 3,5, da jeg løb næsten 4 dagen før omkring Lake Union med Lora fra Crazy Running Girl. Heldigvis tilbød en af mine kolleger Floridians, Meghann fra Måltider og Miles, at hænge tilbage og holde mig selskab. Det føles SÅ GODT at køre i temperaturer, der sandsynligvis ikke koger mig levende!
Det vil ikke overraske dig at lære, at vi blev tilsluttet noget nyt gear ved ankomsten, og jeg er derovre til højre med min nye favorit Ghost Tank (jeg har det allerede i andre farver hele tiden, men dette mønster er super sjovt!) og Go-To Capri – begge er bløde, lette og hurtigtørrende. Jeg er ekstra Ghosty, fordi jeg bærer Ghost 10 (Special Olympics-udgave), men du skal tjekke skoene på Lora, der er ved siden af ​​mig – de begrænsede udgaver, Launch 5s, er FANTASTISKE.
Efter løbet dukkede vi ind i Magnuson Athletic Club, hvor Beasts delte os i grupper og tog os gennem noget af deres styrketræningstræning, og jeg landede med Hannah Fields (midt i billedet) – hvilket var særligt cool, fordi jeg har nød virkelig at følge hende på Instagram siden mødet hende sidste år i Albuquerque. Ingen af ​​bevægelserne var meget komplekse, men de var alle supereffektive. Og UDVIKLIGT, jeg deler deets med dig i de kommende uger, for hvem vil ikke slå gymnastiksalen som et udyr?

Bliv inspireret af AF på legene

Nu, den store finale – Special Olympics USA Games. Jeg var gået uden nogen idé om, hvad jeg kunne forvente, bortset fra at jeg vidste, at vi ville være en del af cheer line, og at der ville være 4.000 atleter og trænere, 10.000 frivillige og 14 sportsgrene, der spilles. Mange andre medlemmer af Brooks-familien var der også for at melde sig frivilligt og fyldte en ganske lang del af vejen med smil, skilte og høje femmere, da at Parade of Athletes kom sin vej forbi os. Hver atlet vandrede med de andre repræsentanter fra hans eller hendes tilstand, og selvom jeg ikke var der i alle 50 stater, der kom forbi, kan jeg ikke begynde at fortælle dig, hvor mange high fives og smil jeg udvekslede – men jeg kan fortælle dig, at mit ansigt gik ind i en faktisk krampe fra at smile for hårdt og føle så meget følelser. Jeg følte en sådan stolthed for disse atleter, selvom jeg aldrig havde mødt nogen af ​​dem før. Jeg ved, at det måske lyder en smule trit, men det føltes virkelig, som om de alle var absolutte vindere for at være der, uanset præstation. Jeg følte, at man bare kunne glæde dem over.
Vil du blive involveret i de specielle olympiske lege? Du kan lære mere her – der er både muligheder på kort og lang sigt for mennesker i alle aldre.
Endnu en gang må jeg give en enorm – og særlig – tak til Brooks for at have bragt os alle sammen til en sådan utrolig begivenhed. Danielle og Alina, vores værter, slog det lige ud af parken. Og hvis nogen af jer er på udkig efter andre blogs at læse eller Instas at følge, så tjek min kollega Run Happy Ambassadors: Jen, Sara, Noelle, Brian, Jesica, Janae, Lora, Monica, Tina, Gina, Alex, Carlee, Tiffany , Jen, Natalie, Anne, Meghann, Emily og Ashley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *