Uncategorized

En første-timers tag på at vokse hendes ben derhjemme

Mellem det faktum, at jeg bor i Florida, og ja, jeg er stolt af disse muskuløse ben, bruger jeg meget tid i shorts. Nu er jeg 100 procent for at gøre ens egen ting, når det kommer til kropshår – jeg mener, vil du vokse det ud? Flette det? Ser det strømme i vinden? Du gør dig, boo!
Min personlige præference er dog at forsøge at holde mine ben temmelig hårfrie. Det er ganske enkelt, hvad jeg er vant til – plus, det er godt til svømning.

Men jeg plejede altid at være på vagt med voks. Det virkede … involveret og skræmmende, og ligesom det kunne gå galt på mange måder. Desuden tager det meget tid og penge at gå til salon, og jeg har heller ikke masser af det. Jeg har dog haft venner, der sværger ved at vokse deres ben, dog – de elsker, at deres ben forbliver glattere længere, og at håret har en tendens til at vende tilbage tyndere (fordi hver gang du vokser, er hårsækket svækket). Og det lyder ret godt, ikke?

Efter at Jenn havde tjekket Parissa Precision Waxing Pen (og, jeg må indrømme, efter at hun gennemgik den, bestilte jeg faktisk min egen til at prøve), spurgte folkene hos Parissa, om vi ville være interesseret i at prøve noget andet, og efter Jeg arbejdede op med lidt mod, jeg sagde, at jeg faktisk virkelig ville elske at prøve at vokse mine ben – men at jeg var en total newb og virkelig havde brug for deres vejledning til, hvad jeg skulle bruge, og hvordan man gør det.
De foreslog, at jeg skulle gå med Parissa Wax Strips, som er strimler, der er fyldt med den rigtige mængde voks. Du behøver kun opvarme strimlerne mellem dine hænder – ingen mikrobølger er nødvendig – tryk på og lynlås som anført. Og selvom jeg må indrømme, at det kræver en smule øvelse at få det helt rigtigt, er det virkelig sejt at se det, selv efter min første prøve, når jeg ikke helt fik alt og skulle barbere et par pletter, jeg savnede, jeg helt bemærkede, at mine ben virkede glattere i flere dage længere, end de normalt ville. Og det er kun blevet mere sandt, efterhånden som jeg har gennemgået flere runder med voksning!
Jeg er stadig ikke en professionel, men disse strimler gør det virkelig svært at faktisk skrue ud over måske efterlader et lidt hår bag sig. Men selv med et produkt, der dybest set er dummisikkert, har jeg fundet, at der er et par ting, man sandsynligvis skal vide, før man forsøger en hjemmebenvoks.

6 tip til voksning af dine ben derhjemme

1. Dyr det ud

Hvis dit benhår er for kort – som bare en slags stubbe – fungerer voksning ikke. Det har brug for noget at holde fast ved, ved du? Men du ønsker heller ikke, at det skal være som langt og flydende. Sæt på cirka 1/4 til 1/2 tomme hår, hvilket sandsynligvis vil være ca. to ugers vækst værd, hvis du typisk er en barbermaskine. (Bemærk: Hvis du er vant til at barbere hver par dage, vil det føles underligt. Bare planlæg frem og bære nogle søde bukser, ellers vil du klappe dine skinneben hele dagen. Eller måske er det bare mig …)

2. Find det rigtige produkt

Dette kan blive lidt kompliceret, for dreng, der er helt sikkert en masse muligheder derude, ikke? Derfor var jeg så psyket over Parissa. Bortset fra det faktum, at det er et kvindeejet, bæredygtigt, grusomt frit canadisk firma, er de også fuldt ud forestående de naturlige ingredienser, du finder i deres produkter – for eksempel Parissa-voks til ben, jeg har brugt er lavet af bivoks, kolofonium og ricinusfrøolie. Det er det.

Nu handler det ikke kun om at finde et voksende produkt, der har ingredienser, du har det godt med – det handler også om at vælge et produkt designet til din hårtype og dit oplevelsesniveau. Her skal du starte:

  • Forskellige hårtyper – og forskellige områder af din krop – har forskellige behov. Sukkervoks kan være en god mulighed for fint, aldrig-barberet hår på følsom hud, men til dine ben vil du sandsynligvis ønske en harpiksbaseret voks.
  • Som jeg nævnte ovenfor, var de forforede Parissa Wax Strips den bedste mulighed for mig, fordi de er så enkle. Men for dem, der har en anelse om, hvad de laver, har Parissa også en salongstil, flydende varm voks, som kræver opvarmning, før den bruges. Når det er varmt (men ikke for varmt), påfører du et tyndt lag voks, trykker en stofstrimmel på voks og fjerner hurtigt – mere som det, du ville opleve i en salon. Der er større plads til fejl her (at forlade temperaturen eller bruge for meget eller for lidt voks, for eksempel), så jeg synes det er en smule skræmmende.

3. Planlæg forude

Hvis du bruger en harpiksbaseret voks, gode nyheder – behøver du ikke at rengøre din hud først! Din huds naturlige olier er faktisk nyttige, så lad det bare være. Inden du går ind, skal du prøve et lille testområde et sted, der ikke er synligt, for selv hvis dine voksingredienser er helt naturlige, kan du stadig have en reaktion. Når du er klar til at vokse, skal du sørge for, at du har alt, hvad du har brug for. Med voksstrimler er det let, men hvis du bruger en varm voks, skal du kontrollere, at dine strimler er klar.

4. Træk hurtigt

Der er en grund til, at strimlerne antages at blive revet i en hurtig bevægelse – og det er ikke kun for at undgå langvarigt ubehag. Det skyldes, at fjernelse af strimlerne i en enkelt hurtig bevægelse ved at trække dem parallelt med huden (ikke lige op og væk fra huden – hvilket var vanskeligt for mig!) Fører til mere effektive resultater.

5. Påfør det rigtige post-voks-produkt

Parissa-produkter leveres alle med Azulene Oil, der ekstraheres fra kamilleplanten. Det beroliger huden for en ting, men det fjernede også overskydende voks. Og det er en vigtig ting at bemærke – harpiksbaserede voksarter kommer ikke af med vand. Enhver mild olie (som babyolie) vil gøre det trick, men Azulene Oil tilføjer bestemt et pænt, beroligende element.

6. Angiv forventninger

Som med de fleste ting – anvendelse af eyeliner, spikring af en dobbelt under, kørsel på et pindeskift – vil du sandsynligvis ikke gøre dette fejlfri første gang. Det gjorde jeg ikke. Men det bliver lettere med tiden, både fordi du bliver bedre til det, og fordi dit benhår bliver tyndere. Så hvis du aldrig har vokset dine ben før, må du måske ikke smide din barbermaskine lige endnu … men du har sandsynligvis ikke brug for at købe en masse nye knive, heller.
Den (superglatte) bundlinje her er, at hvis du nogensinde har været hjemmevoks nysgerrig, er det sikkert at sige, at Parissa har produktet at prøve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *