Uncategorized

Alt sammen nu: Historien bag FBG-redesign

Som I ved, har det været et årti med FBG, og der er sket en masse ændringer herop gennem årene. Men den, vi er mest spændt over at dele med dig i dag (og hvis du læser dette, skulle du se det lige nu) er et nydesignet websted, der placerer alle vores søstersider og FBG på et centralt sted!
Ja, det betyder, at uanset hvor du ellers er i Fit bundbunden verden (Fit bundbundne Mamas, Fit bundbundet mad eller Fit bunden Zen), vil du nu være på Fit bundede piger.

Så i stedet for at skulle klikke rundt mellem fire forskellige websteder, har du et centralt sted for at få al din fit bundet fra. (Og rolig ikke – for dem af jer, der er diehard Mamas-, Eats-, Girls- eller Zen-fans, vil du stadig være i stand til at gå direkte til disse webadresser og kun få oplysninger fra dette websted. De ‘ Jeg har også stadig deres egne sociale mediekonti, så du også kan engagere dig og følge der.)

Så hvorfor gjorde vi dette? (Fordi vi vil være ærlige: dette var ikke en lille teknisk bedrift at opnå. Vi er så taknemmelige over for On Tap for at trække dette så smukt af!)

Udover det faktum, at ingen faktisk nyder at klikke rundt for at få det indhold, de ønsker, gjorde vi det, fordi det at være sundt ikke kun handler om din kondition … eller din mad … eller din familie … eller din personlige udvikling. Det handler om ALT DET.

Vores dybe, personlige forståelse af det er lige så darn real, så vi ønskede, at FBG skulle afspejle det ved at holde alt dette indhold ét sted. Overvej det som dit virkelig sunde knudepunkt – for alt, hvad der betyder noget, indvendigt og udvendigt.

I vil muligvis også bemærke, at alle vores logoer også fik lidt opdatering og opdatering.
Plus, mens vi stadig bruger tagline: “At holde et låg på uønsket i bagagerummet”, tilføjer vi også: “Du kan ikke hader dig selv sundt” til hovedwebstedet, fordi det lort ER SANDHEDEN.

Elsker redesignet? Skulle ønske det var anderledes? Har du spørgsmål? Efterlad dem til os i kommentarerne. Vi ville meget gerne høre, hvad du synes! (Og håber du er lige så ophidset som vi er med det næste årti med FBG!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *